giv det videre

Giv det videre- Alle har en historie. Må vi få din? Giv det videre.

Under denne overskrift forsøgte arkiverne i Danmark at samle erindringer fra ganske
almindelige mennesker.

Projektet blev søsat af Aarhus stadsarkiv som projektansvarlige i tæt samarbejde 
med andre lokalarkiver og Kulturministeriet. Den nationale kampagne udløb ved årsskiftet 2017-2018, men beretninger modtages stadig på lokalarkiverne.

Vi vil gerne opfordre personer der har, eller har haft tilknytning til Kornerup eller
Svogerslev til at dele deres erindringer om byerne med andre. Din erindringsfortælling beriger historien om Svogerslev ved at give et indblik i hvor forskellige vores liv er, og hvordan vi alle bidrager til den fælles historie. Du kan kontakte foreningen, vi vil meget gerne hjælper dig med at udfolde og nedskrive din fortælling.

Beretninger kan sendes til Svogerslev lokalhistoriske forening på svlokalhistorie@gmail.com, så vil vi sende dem videre.

Foreningen vil meget gerne have mulighed for at bringe erindringer, eller uddrag af disse, på hjemmesiden. Intet bringes uden i forvejen indhentet tilladelse.

HUSK, erindringer er forfatterens beretning og erindring om hvad der skete. Der kan, og vil altid være andre der har en anden opfattelse af hvad der skete, men hvis man har en anden opfattelse af hændelserne, er man velkommen til at skrive sin egen beretning.